IniciNoticiesEsportsEl CFTordera i el CPTordera juguen a casa i el CEEB Tordera...

El CFTordera i el CPTordera juguen a casa i el CEEB Tordera Uni Girona ho farà a Sevilla

En futbol, el Gironès Sàbat visita el municipal d’esports demà a les 16h, i en hoquei patins, el partit serà diumenge contra el Vic a les 12:15h

Ja tenim aquí la primera jornada del mes de març amb repartiment de diferents escenaris dels primers equips torderencs. Comencem amb els enfrontaments que es disputaran a Tordera. Demà, dissabte a les 16:00h, el CFTordera afronta a partir d’ara una final cada cap de setmana per aconseguir la permanència a segona catalana. Demà serà contra el Gironès Sàbat que ara mateix es troba quart classificat. Els torderencs venen de dos empats consecutius i lluitaran perquè no s’escapi la victòria a casa. Un duel que es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel segon canal de Youtube.

També jugarà en el nostre municipi el CPTordera, últim partit a casa abans de l’aturada de la competició. El conjunt dirigit per Fran González reben la visita del Patí Vic amb la confiança recarregada després de la golejada en la darrera jornada. A més, una victòria local suposaria estar a un pas de certificar la permanència a l’OK Lliga Plata. El duel es disputarà diumenge a les 12:15h i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube.

A la tarda, el pavelló dels països catalans serà l’escenari d’un gran partit entre el sènior masculí del CEEB Tordera i el líder, el Masnou. Els torderencs encadenen 5 victòries consecutives i arriben en el millor moment de la temporada i amb esperances de lluitar per la lliga, ja que classificació està molt igualada. El partit serà diumenge a les 17:30h.

Finalment, l’únic conjunt que juga fora de casa serà el CEEB Tordera Uni Girona que disputarà la jornada 20 a LF2 desplaçant-se fins a Sevilla. Les locals estan cinquenes, però les torderenques tenen opcions de competir la victòria. En parlen les dues jugadores del Tordera, Marina Serra i Mar Ibern.

Balanç CEEB Sevilla

“crec que és un equip que li podem jugar de tu a tu i posar-li les coses difícils”

L’enfrontament començarà a les 19:00h de la tarda i es podrà seguir en directe pel CanalFEB.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES