IniciNoticiesEducació2300 ALUMNES COMENCEN EL CURS ESCOLAR 2010/2011 A TORDERA, AMB TOTAL NORMALITAT.

2300 ALUMNES COMENCEN EL CURS ESCOLAR 2010/2011 A TORDERA, AMB TOTAL NORMALITAT.

2.300 alumnes, van començar ahir el curs escolar 2010/2011 a Tordera. Aquesta xifra suposa un augment dels alumnes respecte el curs anterior (una quarantena més) tot i que no ha estat tant important com anys anteriors, que el creixement havia superat el centenar d’alumnes.

Els cursos que guanyen més alumnat a Tordera són els d’Educació Primària (una seixantena més que el curs 2009/10), seguit de l’Educació Secundària i els Cicles Formatius. Enguany el curs ha començat una setmana abans, i els alumnes tindran una setmana de festa entre finals de febrer i principis de març. L’escola pública Ignasi Iglesias comptarà enguany amb 460 alumnes. El director del centre, Fernando Rodríguez, assegura que el centre engega aquest any un pla d’ autonomia.

L’escola Sant Josep, comptarà aquest curs amb 430 alumnes. El director, Àngel Vallicrosa, es mostra il·lusionat per l’inici del curs i ens parla sobre les novetats a nivell de digitalització de les aules.

D’altra banda, l’escola Brianxa comptarà enguany amb uns 360 alumnes inscrits. Aquesta escola estrena aquest any nou director en la figura de Xavier Manresa. Ell mateix ens explica algunes novetats de cara aquest curs.

L’institut secundari Lluis Companys, comptarà amb més de 410 alumnes, repartits en ESO, Batxillerat i Cicles formatius. El director del centre, Angel Pous, assegura que l’institut tindrà novament aquest any un descens en el nombre de professors.

L’escola La Roureda, situada al veïnat de Sant Pere, comptarà aquest curs amb 391 alumnes. La coordinadora de llengua, Mercè Vilajeliu destaca com a novetat més important l’avançament de l’inici de curs i la setmana blanca.

La novetat d’aquest curs es trobarà a l’escola Tordera (situada al carrer de València) on el Departament d’Educació de la Generalitat ha instal·lat dos mòduls més i s’han ampliat les zones d’esbarjo per als alumnes. Aquesta escola acull alumnes dels cursos de P3 fins a 2n de Primària. La directora Elvira Ardanuy explica que l’ajuntament té previst abans de finalitzar l’any cedir a la generalitat els terrenys per poder construir la nova escola.

Finalment, l’escola d’hortsavinyà registra aquest curs 20 alumnes entre infantil i primària.

ÚLTIMES NOTÍCIES