IniciNoticiesCulturaTORDERA PREPARA PER DISSABTE LA CELEBRACIÓ DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA.

TORDERA PREPARA PER DISSABTE LA CELEBRACIÓ DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA.

L’Ajuntament de Tordera, amb el suport de La Nostra Dansa, prepara la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el proper 11 de Setembre, amb els actes tradicionals a la Plaça Lluís Companys. A les 11 del matí hi haurà sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles i a les 12 es farà l’ofrena floral a Lluís Companys per part de les entitats i institucions locals.

El parlament institucional de l’alcalde, Joan Carles Garcia, sardanes i un vermut popular tancaran les activitats d’enguany, que volen presentar-se com una nova resposta de la societat torderenca a la retallada per part del Tribunal Constitucional a l’Estatut de Catalunya. Escoltem el regidor de cultura Josep Llorens.
Amb aquesta voluntat, aquest any i com a novetat l’Ajuntament repartirà senyeres per engalanar les llars torderenques durant la setmana de la Diada Nacional de Catalunya. Totes les persones que ho desitgin, fins divendres, podran recollir a l’Ajuntament gratuïtament una senyera per penjar al balcó o finestra de casa seva.