IniciNoticiesEsportsEl patinatge artístic torderenc es classifica pel Campionat de Catalunya

El patinatge artístic torderenc es classifica pel Campionat de Catalunya

Es celebrarà el 2 i 3 de març a Granollers, i el quartet sènior del PA Tordera i l’equip xou junior del CPTordera hi seran gràcies als bons resultats aconseguits a la primera prova de la temporada

Amb la coreografia “Fashion”, el quartet sènior del PA Tordera, va aconseguir diumenge a la tarda una puntuació de 47,28 i la tercera posició al primer Open de Catalunya Nivell 4 Superior, que es va disputar al Pavelló Fontajau de Girona. Un resultat excel·lent que permet a l’equip classificar-se al Campionat Catalunya Xous Superior, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de març a Granollers.

El PA Tordera competia contra 10 equips més, entre els quals l’Artistic Skating Cunit amb “Vortex” es va proclamar campió amb una puntuació de 64,87, i el CPA Les Franqueses va quedar en segon lloc, amb 50,40 punts. L’Anna Jové, patinadora del PA Tordera, comentava que no s’esperaven aquest resultat tan bo.

PA Tordera

El PA Tordera no va ser l’únic equip torderenc que va participar en la competició, la secció de patinatge artístic del CPTordera també es va estrenar aquesta temporada. En aquest cas, en la categoria xou junior. L’equip va aconseguir una onzena posició en la seva primera participació en un campionat de nivell superior. L’entrenadora Maria Romaguera es mostrava molt contenta.

Maria Romaguera 1

Les torderenques van realitzar un exercici anomenat “Divertimento” amb el qual van obtenir 17,35. Romaguera desvetlla de què tracta aquest disc.

Maria Romaguera 2

“explica la història d’unes nines que són creades per fer gaudir als infants”

El Pavelló Fontajau de Girona va presentar aquesta nova estructura de competició que, un cop més, va aconseguir emplenar les grades i atreure a tota l’afició d’arreu del territori. 6.000 persones es van desplaçar fins a la capital del Gironès per gaudir d’aquest gran espectacle.

En total més de 730 patinadors i patinadores, 275 tècnics i delegats i els 61 grups van participar del primer campionat nivell 4, ja que la Federació Catalana de Patinatge ha decidit aquest any eliminar els campionats territorials. Els dies 2 i 3 de març a Granollers se celebrarà el Campionat Catalunya Xous Superior.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES