IniciNoticiesEsportsEl benjamí A de l'Athletic Club Tordera Parc es proclama sotscampió de...

El benjamí A de l’Athletic Club Tordera Parc es proclama sotscampió de la Copa Girona

Els torderencs arribaven a la cita com a vigents campions, però aquest any van caure a la final per 4 a 2 contra el Sant Julià de Ramis

Cap de setmana de finals de la Copa Territori a Girona. Aquest passat diumenge a la Ciutat Esportiva de Blanes, amb els equips base, va acollir les finals de futbol sala que van ser tot un èxit de participació i ambient.

El Benjamí A de l’Athetic Club Tordera Parc es va classificar per a la final en superar al Vilafant CFS A a les semifinals i arribava a la cita com a vigent campió després d’aixecar el títol l’any passat contra el Sant Julià de Ramis. Per la seva banda, els gironins volien treure’s l’espina d’aquella desfeta. Així va ser, van derrotar als torderencs per 4 a 2 en una final molt disputada. El Tordera es va avançar en els primers minuts de joc, però el Sant Julià de Ramis va capgirar el marcador i va aconseguir endur-se el títol. Ho valorava el coordinador esportiu de l’entitat torderenca, Ramon Montemar.

Ramon Montemar

“el resultat és un èxit. el rival va patir molt per guanyar”

Destacar que els torderencs van fer un molt bon partit i els aficionats desplaçats a Blanes van veure grans gols en aquesta final.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES