IniciNoticiesEsportsEls 3 equips de competició del Club d'Escacs Tordera enfilen el tram...

Els 3 equips de competició del Club d’Escacs Tordera enfilen el tram final de la lliga catalana

El Tordera A que milita a segona divisió ha guanyat 3 de les 4 rondes disputades, mentre que el Tordera B i el Tordera C els hi està costant sumar punts

La lliga catalana d’escacs entra aquest cap de setmana en l’equador de les competicions. Enguany, el Club d’Escacs de Tordera competeix amb 3 equips. A la categoria més alta es troba el Tordera A a segona divisió, que ha guanyat 3 de les 4 rondes disputades. El Tordera B milita a primera provincial i pel moment només ha guanyat una ronda de les 4 jugades, ja que s’ha enfrontat als equips més forts del grup. Ho detalla el president de l’entitat torderenca, Rafel Angelats.

Rafel Angelats 1

A més, aquesta temporada el Club d’Escacs Tordera ha incorporat un equip més, el Tordera C de tercera provincial. Un equip format per jugadors que és la primera vegada que competeixen. Tot i haver guanyat només una partida, Angelats es mostra content amb l’aprenentatge de l’equip.

Rafel Angelats 2

Aquest diumenge el Tordera A juga fora de casa contra la Bisbal d’Empordà. En cas de guanyar, els torderencs ja tindrien la permanència assegurada. Al local Emili Vendrell jugaran els equips B i C, contra el Cassà de la Selva i el Platja d’Aro D, respectivament.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES