IniciNoticiesEntitatsLa Colla Infantil de Diables estrena nou president

La Colla Infantil de Diables estrena nou president

El mataroní, Rubén Casals afronta el repte “molt il·lusionat” i vol aprofitar els seus contactes per col·laborar amb altres colles de la zona

Rubén Casals (Mataró, 40 anys) va ser escollit el passat mes de novembre nou president de la Colla Infantil de Diables de Tordera. Els estatuts de l’entitat contemplen que cal renovar la junta directiva cada quatre anys, i el mataroní va acabar sent proposat pel càrrec. En declaracions a l’espai de La Teranyina, Casals subratlla que afronta el repte amb energia.

Ruben Casals 1

“Estic encantadíssim i molt il·lusionat”

Un dels seus màxims objectius com a nou president serà fer col·laboracions amb més colles. Casals, que té un gran arrelament amb diversos grups, assegura que vol aprofitar els seus contactes per teixir relacions amb altres colles de la zona.

Ruben Casals 2

“Estic intentant veure si ens podem moure a altres pobles”

En aquests primers mesos, el nou president confirma que s’està sentit molt a gust al càrrec. De moment, tal com afirma el català, la colla aposta per mantenir la mateixa estructura que fins ara.

Ruben Casals 3

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES