IniciNoticiesEsportsEl quartet sènior del PA Tordera s’estrena diumenge a l’Open de Catalunya...

El quartet sènior del PA Tordera s’estrena diumenge a l’Open de Catalunya Xous (nivell 4 superior)

L’Anna Jové, la Martina Martos, l’Ariadny Lucha i la Laura Moreno seran les integrants que lluitaran per aconseguir classificar-se per a disputar el Campionat de Catalunya

Torna l’espectacle de grups de xou d’artístic i ho fa amb un nou format: l’Open de Catalunya Xous (Nivell 4 Superior). D’aquesta manera, s’enceta una nova temporada de patinatge artístic i ho fa de la mà dels grups de xou. Una modalitat que sempre reuneix a moltíssims patinadors i patinadores d’arreu del territori. El PA Tordera, amb l’Anna Jove, la Martina Martos, l’Ariadny Lucha i la Laura Moreno no es perdrà la cita i competirà el diumenge 11 de febrer en la categoria quartet sènior. L’esdeveniment se celebrarà al pavelló Fontajau de Girona. L’Anna Jové, integrant del quartet sènior, comenta que tenen bones sensacions.

anna jove

“la temporada passada vam arribar a la copa del món, i aquesta, intentarem millorar”

Sota el nom “Fashion”, quatre models intrèpides exploren l’univers implacable de la moda. Entre rivalitats i amistats, descobreixen el preu de la fama mentre busquen els seus somnis glamurosos. Aquesta serà la història que l’equip torderenc porta des del setembre entrenant. 11 equips participen en la mateixa categoria, entre ells, l’Artistic Skating Cunit, CPA Les Franqueses o AP Lliçà de Vall. El PA Tordera sortirà a pista en novena posició.

Un campionat de grups de xou amb les modalitats de quartet (júnior i sènior), xous júniors i grups petits i grans on competiran tots els grups catalans que hagin acreditat aquest nivell 4 superior i que lluitaran per aconseguir classificar-se per a disputar el Campionat de Catalunya del mes següent.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES