IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona buscarà retrobar-se amb la victòria contra l’Aranguren...

El CEEB Tordera Uni Girona buscarà retrobar-se amb la victòria contra l’Aranguren Multibasket

Tots dos equips estan empatats a la classificació. És un partit important per les torderenques que jugaran demà al Pavelló Municipal Palau Sacosta de Girona com a locals

El CEEB Tordera Uni Girona juga demà contra l’Aranguren Multibasket amb l’objectiu de recuperar sensacions i sumar una victòria que permeti a l’equip continuar enganxat a la classificació de LF2. En el cap de setmana de carnestoltes, les noies del CEEB Tordera són les úniques que no s’aturen, la resta tots descansen dins les seves competicions.

Pel que fa al partit de demà, l’equip navarrès arriba en bona dinàmica, després de sumar dues victòries seguides. Per contra, les torderenques han perdut els dos últims enfrontaments fora de casa. El duel el disputaran com a locals, però no ho faran a Tordera, sinó al Pavelló Municipal Palau Sacosta de Girona a les 18:30h de la tarda. La capitana de l’equip, Marina Serra, apunta que esperen tornar a sentir-se còmodes a la pista.

Marina Serra

“és un rival directe, si aconseguim la victòria estaríem un pas més a prop de la salvació”

Tots dos conjunts i el Robles Força Lleida es troben empatats a 23 punts a la classificació. El Tordera ocupa la desena posició.

El partit de demà corresponent a la jornada 17 es podrà seguir en directe pel canalFEB.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES