IniciNoticiesSalutLa grip comença a baixar després del pic de la setmana anterior

La grip comença a baixar després del pic de la setmana anterior

El nombre de pacients amb covid-19 ingressats als hospitals catalans baixa per sota de 400

El Sistema d’Informació per a la Vigilància d’infeccions a Catalunya mostra que les infeccions respiratòries mantenen el descens a Catalunya en la quarta setmana de l’any, amb dades fins diumenge. En el cas de la grip, la incidència estimada és de 206 casos per 100.000 habitants i els diagnòstics a l’atenció primària han tornat a baixar per tercera setmana seguida, després de l’escalada de contagis el desembre i a principis de gener. 

En la població general, el nivell de transmissió es manté moderat després que a principis de gener arribés al pic, en una temporada hivernal en què ha arribat a tenir una incidència similar a la d’abans de la pandèmia de la covid-19. El director del CAP, Leonardo Heredia assegura que la tendència és a la baixa i que la previsió és tornar a la normalitat assistencial en les properes setmanes. Heredia destaca que la baixada de la grip i covid té ha veure amb la vacunació.

Heredia grip

“les visites per grip i covid han baixat considerablement”

Els casos de grip A baixen entre els infants després del pic detectat en la setmana anterior i no es detecta un augment de la grip B. Així ho indica el Sistema d’Informació per a la Vigilància d’Infeccions a Catalunya (SIVIC), amb dades actualitzades aquest dimarts

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES