IniciNoticiesEsportsGuillem Ferrer nou entrenador del primer equip del CFTordera

Guillem Ferrer nou entrenador del primer equip del CFTordera

El bescanoní agafa el relleu d’Adam Fontes que va decidir fer un pas al costat després dels resultats negatius de la primera volta on només ha sumat 3 victòries en 16 partits

Els resultats del primer equip del CFTordera a segona catalana son crítics. Degut que en aquest primer tram de temporada, el conjunt torderenc només ha sumat 3 victòries en 16 partits amb Adam Fontes a la banqueta, el mateix tècnic va decidir la setmana passada fer un pas al costat. La decisió la va prendre conjuntament amb la junta directiva del club per deixar entrar idees renovades, ja que Fontes no va aconseguir revertir l’estat anímic de la plantilla que arrossegava de la temporada anterior. El sistema de joc poc agressiu en atac i fluix en defensa també han portat a l’equip ha situar-se a la zona de descens. Josep Riera, responsable de l’àrea esportiva del CFTordera, exposava a El Show dels Esports com es va produir el canvi d’entrenador.

Josep Riera

Guillem Ferrer serà el nou tècnic del primer equip. És de Bescanó i prové del Palamós CF on era el segon entrenador de l’equip de Lliga Elit. També va estar a la base del Llagostera i de l’UE Costa Brava. Ferrer es va estrenar aquest passat cap de setmana al camp del Bisbalenc on el Tordera va perdre per la mínima, malauradament per un penal polèmic xiulat al minut 90. Després del partit, el nou entrenador parlava de la seva arribava a l’equip i de l’objectiu que es marca.

Guillem Ferrer 1

“és un objectiu difícil, però volem arribar quan abans millor a l’equip del Quart”

Ferrer s’ha trobat amb una plantilla jove que a molts d’ells ja els coneixia.

Guillem Ferrer 2

“m’agrada l’ambient que hi ha”

La junta directiva del CFTordera va confirmar que la plantilla serà la mateixa i que està treballant per incorporar un fitxatge per línia. Dins el cos tècnic seguirà com a segon entrenador en Jordi Pujol i l’entrenador de porters. La novetat és que s’incorpora un preparador físic. Aquest cap de setmana nova oportunitat contra el Cal Aguidó.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES