IniciNoticiesEsportsEls Maduixots renoven les juntes directiva i tècnica de la colla per...

Els Maduixots renoven les juntes directiva i tècnica de la colla per a les properes dues temporades

El nou president serà el torderenc Bernat Sanjuan i la vicepresidenta, la pinedenca Yasmin Argaz. La part tècnica, estarà coliderada pels torderencs Mercè Masferrer i Pol Torrent

El passat diumenge 21 de gener, la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima va celebrar l’anual assemblea ordinària on s’han renovat les juntes directives i tècniques de l’entitat, que s’hi posaran al capdavant les pròximes dues temporades. Més d’una cinquantena de socis, amb dret a vot, es van reunir al Taller Horitzó de Pineda de Mar. La majoria dels punts es van aprovar per unanimitat. La junta directiva i la tècnica sortints van presentar, i es van aprovar, les memòries i informes de la temporada 2023. El nou president serà el torderenc Bernat Sanjuan i la vicepresidenta, la pinedenca Yasmin Argaz. Per part de la tècnica, estarà coliderada pels torderencs Mercè Masferrer i Pol Torrent. La nova cocap de colla, Mercè Masferrer, es mostra contenta de com ha quedat estructurada l’entitat.

Maduixots 1

Es tracta d’una junta àmplia, formada per 14 persones, i completament paritària (7 dones i 7 homes). Un dels principals objectius de la nova junta directiva serà l’increment de la massa social. També cal destacar, com a novetat, que es crearà una escola de músics perquè tothom qui vulgui pugui rebre classes gratuïtes per aprendre a tocar la gralla o el tabal. La nova junta s’ha compromès, també, a reunir-se amb tots els ajuntaments del territori per buscar una solució a la problemàtica del local d’assaig, per mirar de trobar-ne un de nou que compleixi els requisits necessaris. Ho explica Mercè Masferrer.

Maduixots 2

“és un objectiu prioritari per la colla trobar un espai de futur per nosaltres perquè també ens fa perdre massa social”

D’altra banda, volen afavorir i incrementar la presència femenina a la colla, a part de continuar sent un espai segur i respectuós amb les persones LGTBIQ+. La nova tècnica no vol parlar d’objectius castellers en relació amb estructures concretes, sinó que destaquen l’objectiu comú, amb la junta directiva, d’incrementar la massa social per consolidar la gamma de 7 i 7 i mig, fet que ha de portar la colla a fer grans castells en les properes dues temporades.

Els Maduixots iniciaran els assajos de canalla el proper dimarts 6 de febrer i els assajos generals el divendres 16 de febrer al seu local, actualment a Pineda de Mar. Des de la colla conviden a tothom qui vulgui anar als assajos, els dimarts i divendres d’aquest 2024.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES