IniciNoticiesSocietatEl Casal de Joves engega la programació hivern 2024

El Casal de Joves engega la programació hivern 2024

Hi destaca una sortida a esquiar i un curs de premonitors/es de lleure

El Casal de Joves de Tordera presenta la nova programació hivern 2023. Com és habitual ofereix diàriament unes activitats gratuïtes continuades per a joves d’entre 12 i 16 anys. Els dilluns es faran converses en angles, dimarts manga, dimecres cuina, dijous tècniques d’estudi i divendres Kpop Class. Les activitats seran cada tarda de 17:30h a 19:00h amb reserva obligatòria.

En aquesta programació d’hivern el casal ofereix altres activitats: El 27 de gener faran una sortida a esquiar a la Masella i cada dimecres a la tarda hi ha l’escolta jove, un espai d’orientació i acompanyament vivencial de les persones joves.

El 1, 8 i 15 de març organitzen un curs de premonitors/es del lleure adreçat a joves nascuts entre el 2007 i 2008. Ho explica la tècnica de Joventut, Carme López.

Casal Joves monitors

“és una formació amb molta demanda”

Paral·lelament, el Casal de Joves també ofereix espai d’estudi cada tarda de 16:00h a 17:30h; Punt d’informació Juvenil, assessorament en Mobilitat Internacional, assessorament en Garantia Juvenil i Bucs d’assaig.

El Casal es troba al carrer pujades, 9 i l’horari és de dilluns a dimecres de 10:00h a 13:00h i les tardes de dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES