IniciNoticiesComerçLa campanya "Per Nadal, comerç local" promou més de 4.150 compres durant...

La campanya “Per Nadal, comerç local” promou més de 4.150 compres durant les festes a Tordera

Un total de 831 persones les que han participat del sorteig de 20 lots de productes locals valorats en 100€ que ha preparat l’Ajuntament.

La campanya de foment del comerç local a Tordera durant les festes de Nadal ha tancat amb una molt bona valoració. Durant aquest inici de mes de gener de 2024, un cop acabat el termini de compres coincidint amb el període nadalenc, la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Tordera ha fet balanç de la iniciativa.

L’Ajuntament de Tordera, a través del projecte “Per Nadal, comerç local”, va injectar 2.000€ directes als gairebé 70 comerços que es van voler adherir a la campanya. Un impuls directe per als comerciants del municipi que també ha aportat novetats importants referents a l’incentiu de la compra al municipi. La voluntat de la regidoria ha estat reforçar la costum dels ciutadans per comprar a Tordera. 

En total, s’ha produït més de 4.150 compres comptabilitzades en participació. I és que són un total de 831 persones les que han participat del sorteig de 20 lots de productes locals valorats en 100€ que ha preparat l’Ajuntament. El regidor de comerç, Aniol Canals valorava molt positivament la campanya.

Balanç campanya comerç

“estem molt satisfets dels resultats de la campanya”

Tots els participants han hagut de completar i registrar 5 compres en 5 establiments del municipi. Fet que ha incentivat a les compres, a banda de les no registrades o completades per la campanya.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES