IniciNoticiesRegidoriesBalanç positiu de la campanya de seguretat per Nadal

Balanç positiu de la campanya de seguretat per Nadal

Es va poder actuar t en la detenció d’una persona que havia comès un robatori amb violència a una dona d’avançada edat que acabava de retirar diners d’un caixer

Passades les festes, des de la Policia Local s’ha fet balanç dels diferents dispositius activats durant les festes nadalenques. Coincidint amb les vacances escolars, l’augment del moviment de persones en zones comercials i les diferents activitats organitzades, el cos policial va incrementar la seva presència de proximitat en diferents horaris de major activitat comercial per minimitzar els riscos de possibles delictes contra la propietat aconseguint minimitzar els furts i robatoris en tot el nucli urbà.

Durant aquests dies, gràcies a la presència de les patrulles de proximitat i la col·laboració ciutadana, es va poder actuar ràpidament en la detenció d’una persona que havia comès un robatori amb violència a una dona d’avançada edat que acabava de retirar diners d’un caixer.

A més, els diferents dispositius de seguretat en el parc infantil del Tampatantam, el control de l’aforament i gestió de la seguretat durant la festa de Cap d’Any dins i fora del pavelló dels Països Catalans, van finalitzar amb un balanç positiu sense incidents remarcables. Nàdia Cantero és regidora de seguretat.

balanç seguretat nadal

“cal destacar el bon comportament i col·laboració de la ciutadania”

A banda també s’han fet altres dispositius com la vigilància i regulació del trànsit durant la cavalcada de reis, el campament reial o controls habituals preventius d’alcoholèmia i drogues.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES