IniciNoticiesPolíticaLa Diputació de Barcelona aprova destinar 393.000 euros a l’Ajuntament de Tordera...

La Diputació de Barcelona aprova destinar 393.000 euros a l’Ajuntament de Tordera per tancar l’any sense dèficit i assegurar la liquiditat del 2024

Els governs locals del Maresme rebran 8,29 milions d’euros

La Diputació de Barcelona ha aprovat la distribució del nou fons extraordinari de 75 milions d’euros destinat als ajuntaments i a les Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de la província. Els governs locals del Maresme rebran 8,29 milions d’euros.

D’aquesta partida, l’ajuntament de Tordera rebrà 393.983 euros. Aquest nou ajut està dividit en dues fases. La primera, dotada amb 50 milions d’euros, que s’ha pagat durant el passat mes de desembre amb l’objectiu  que les corporacions municipals puguessin tancar l’any i els seus exercicis pressupostaris sense dèficit; mentre que la segona, dotada amb 25 milions d’euros, es destinarà als governs locals l’any 2024 per tal que puguin començar l’any amb la liquiditat necessària. Amb aquest nou fons es referma el paper de la Diputació de Barcelona a l’hora de treballar per tal que cap municipi hagi de fer un pas enrere en la prestació de serveis públics de qualitat. Així com també de continuar vertebrant un sistema cada cop més robust i flexible de suport als governs locals i contribuir a enfortir l’autonomia i dinamisme locals i deixar enrere el llast d’uns anys especialment difícils. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES