IniciNoticiesEsportsEl CPTordera i el CEEB Tordera Uni Girona fan els deures i...

El CPTordera i el CEEB Tordera Uni Girona fan els deures i sumen dues victòries importants

El CPTordera va guanyar 7 a 4 contra l’Ordes, el CEEB Tordera Uni Girona es va imposar a l’Helios per 58 a 48. La cara negativa va ser la derrota dolorosa del CFTordera per 1 a 5 contra el Sant Jaume d’Olot

Jornada esportiva per tots els primers equips de Tordera després de l’aturada nadalenca. Tant el CPTordera com el CEEB Tordera Uni Girona van jugar a casa on es van quedar uns punts que suposen seguir augmentant la distància a la classificació amb els equips de sota.

El CPTordera va imposar-se a l’Ordes per 7 a 4 al Parroquial. Tot i semblar un resultat còmode, els torderencs van haver de patir i lluitar fins al final la victòria. Pablo Torres es va carregar l’equip a l’esquena i va anotar 4 goles, també es va sumar a la festa golejadora Marc Calvache, amb un doblet, i Dani Treccagnoli. Davant un Ordes, que tot i estar penúltim, va plantejar un bon partit, tenint entre les seves files un jugador veterà i destacat, com és Martín Payero. El conjunt torderenc amb aquesta victòria, la primera del 2024, se situa sisè amb 15 punts a l’OK Lliga Plata Nord. Aquest cap de setmana, el Tordera disputa dos partits a Galicia. Escoltem la valoració de l’entrenador torderenc, Fran González.

post ordes

El CFTordera ha començat l’any 2024 com es va tancar l’anterior. Derrota contundent a casa contra el Sant Jaume d’Olot per 1 a 5. Els torderencs no toquen amb la tecla correcta i novament encaixen una derrota a segona catalana després de realitzar una bona primera part. La baixada física va passar factura als locals i l’Olot va sentenciar el partit a la segona part aprofitant els errors individuals i les pèrdues de pilota del Tordera. Derrota dura que manté a l’equip en zona perillosa de descens.

La jornada esportiva dels primers equips la va tancar ahir el sènior femení del CEEB Tordera que va sumar la primera victòria de l’any, i tancar la primera volta aconseguint en el primer any a LF2, 5 victòries. Les noies van rebre la visita de l’Helios, cuer de la categoria. Tot i això, les visitants van dominar el partit en molts moments i van posar les coses difícils al Tordera que fins a la segona part no va poder agafar cert marge en el marcador. Finalment, victòria per 58 a 48.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES