IniciNoticiesEsportsEl Club Natació Tordera vol començar a competir el febrer

El Club Natació Tordera vol començar a competir el febrer

El centre, creat el setembre de 2023, va néixer com a projecte pioner al municipi

El Club Natació Tordera (CNT) està començant a fer les seves primeres passes. Des de la seva creació el setembre de l’any passat, el club ha tingut entre cella i cella el fet de competir, ja que l’objectiu principal és donar oportunitats a aquells nens i nenes a partir de sis anys que volen aprendre a nadar i alhora entrenar per participar en competicions de lliga catalana a escala comarcal. El responsable i entrenador del CNT, Miquel Redondo, vol començar a competir el febrer, tot i que reconeix que la intenció era que es comencés a fer entre el desembre i el gener.

club natacio 1

“Encara no hem començat a competir perquè no vull que arribi el dia i es trobin amb la realitat d’altres clubs”

Ara mateix, el club compta amb 10 integrants, set nenes i tres nens d’entre 11 i 17 anys. De moment, entrenen totes alhora i, per tant, Redondo està buscant un tipus de competició que els permeti ajuntar categories en un mateix dia de competició.

club natacio 2

“Estem buscant un acord amb altres clubs perquè la idea és que a la primera competició ajuntem les categories”

L’entrenador també va posar èmfasi en la importància de la disciplina en un esport com la natació. De moment, el CNT entrena tres dies a la setmana, però depenent de l’evolució dels integrants es podria ampliar a cinc.

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Pòdcasts destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES