IniciNoticiesEntitatsEl Col·legi API de Girona entrega 3.000 euros a la Fundació El...

El Col·legi API de Girona entrega 3.000 euros a la Fundació El Rusc

La dotació econòmica és en reconeixement del projecte “Qui té les claus de casa?” que ofereix una llar a un total de 20 persones amb discapacitat intel·lectual.

El Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Girona ha entregat un premi solidari de 3.000 euros a la Fundació Dr. Joan Pujol, El Rusc de Tordera en reconeixement al projecte “Qui té les claus de casa?” que ofereix una llar a un total de 20 persones amb discapacitat intel·lectual.

La Fundació El Rusc se centra i treballa en la recerca d’una societat més humana i inclusiva que fomenti la participació i respecti els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. La donació està destinada específicament al projecte “Qui té les claus”. La iniciativa és una llar residència amb 3 unitats de convivència amb 5 places noves cadascuna ubicades al barri de la Devesa de Girona. El membre del Rusc, Jorge Herrera recordava l’objectiu d’aquest projecte.

Llar girona

“hem aconseguit tenir a Girona una comunitat molt similar a la que tenim a Tordera”

Aquest model fomenta l’autonomia pròpia de totes les persones oferint suports en les seves etapes vitals i els serveis i equipament necessari i sent sostenible mediambientalment.

L’acte del lliurament del premi va tenir lloc aquesta setmana a la seu del Col·legi API de Girona, on el president del Col·legi, Joan Company acompanyat del secretari, Ramon Corominas, va fer entrega del premi al director de la fundació, Pere Domènech i a la presidenta, M. Dolors Lleal acompanyats de la Irene M., resident de la llar Rusc-Girona.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES