IniciNoticiesCulturaOberta la venda d’entrades de la nova programació del Teatre Clavé que...

Oberta la venda d’entrades de la nova programació del Teatre Clavé que començarà la setmana vinent

La nova programació està encapçalada per dos espectacles de teatre: Conspiranoia una comèdia amb Eduard Farelo, i L’illa deserta Cia. Brutal protagonitzat per Miki Esparbé i Maria Rodríguez.

El teatre Clavé manté oberta la venda d’entrades per la propera programació estable que s’iniciarà el 20 de gener amb l’espectacle familiar Guyi-Guyi.

Aquest és un espectacle de teatre i titelles, per a infants de 3 a 5 anys, de la companyia Periferia, que ens explica la història d’un cocodril que neix en una família d’ànecs nen a qui de petit li feien tot i aprèn a treure’s la mandra del damunt! El Cicle Familiar es tanca amb una proposta a sobre l’escenari per nadons i infants de 0 a 5 anys, El Núvol, gris, gras i gros (25 març) de la companyia Teatre al Detall. Ens parla del cicle la vicepresidenta del Teatre, Carme Fernàndez.

Carme familiar

“preparem uns espectacles per a tota la família”

Un dels plats forts de la programació és Conspiranoia de Marc Angelet i Jordi Casanovas, ens convida a viure una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secretes, mentides i amistats a punt d’esclatar, arribarà a Tordera el diumenge 28 de gener.

L’illa deserta, la història d’Ella i d’Ell que reflexiona  en una comèdia trista-sobre quines casualitats ens han dut fins aquí? De quines decisions ens penedim? Com serien les nostres vides si ens enamoren o si finalment prenem altres camins. Un espectacle de Cia. La Brutal interpretat Miki Esparbé i Maria Rodríguez es podrà veure el diumenge 18 de febrer. Ho explica Carme Fernàndez.

Carme adults

“oferim dues obres on surten actors de la televisió”

La setena edició del Festival Zero arriba amb una coproducció de Teatres en Xarxa i el TNC, LA FESTA, que a través de sis relats sobre l’adolescència construïts a partir de confidències reals. SOLO, que ens parlarà a través de l’humor de la solitud i les màscares que ens posem diàriament. Tancarà el Festival Zero, LADY PANDA, una proposta de circ contemporani. Serà els dies 8 i 9 de març.

Ens en dona més detalls la vicepresidenta del Teatre, Carme Fernàndez.

Carme festival zero

“Volem que els adolescents vagin al teatre”

El cicle de música s’obre amb un musical John&Jen, el dia 7 d’abril, dirigit escènicament per Xavi Duch i musicalment per Filippo Fanó. Es completa amb el concert A Tamartit del Grup Julivert el 28 d’abril, coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa.

Tant les entrades individuals com els paquets amb descompte ja estan a la venda les taquilles del Teatre Clavé. Les reserves també es podran efectuar a partir de la mateixa data al telèfon 93 765 05 72 o bé de manera presencial.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES