IniciNoticiesSocietatPalafolls busca millorar la mobilitat a la rotonda de Mas Reixach a...

Palafolls busca millorar la mobilitat a la rotonda de Mas Reixach a tocar de Tordera

L’anunci de noves inversions a la zona fan preveure un increment de vehicles pesats que hauran d’entrar i sortir per la rotonda d’accés a la urbanització

Palafolls reclama una millor connexió del polígon d’en Puigvert amb la Nacional-II a Mas Reixach a tocar de Tordera. Es tracta d’un polígon amb gran moviment de camions que entren i surten dels centres logístics d’Inditex.

Un altre problema que preocupa als consistori Palafollenc, i també torderenc en matèria de mobilitat, és la connexió del nou centre logístic anunciat per Sesé als terrenys de l’antiga Escolor, a Mas Reixach. Es preveu un increment important de vehicles pesats que hauran d’entrar i sortir per la rotonda d’accés a la urbanització. Una rotonda que no pot absorbir el gran nombre de vehicles previstos. A més, fa temps que els veïns de Mas Reixach demanen solucions per aquesta entrada a la urbanització.

Sobre Mas Reixach l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany apunta que la millor solució seria traslladar i redimensionar la rotonda, mentre que a l’entrada al polígon d’en Puigvert, caldria fer un carril de desacceleració. Son declaracions a Ràdio Palafolls.

Francesc Alemany

“estem estudiants les possibilitats amb la generalitat”

Equips tècnics de l’Ajuntament de Palafolls i de la Generalitat han acordat estudiar les millors opcions de mobilitat per aquest àmbit.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES