IniciNoticiesSalutAugmenten considerablement de casos de grip i gastroenteritis a Tordera

Augmenten considerablement de casos de grip i gastroenteritis a Tordera

El director del CAP, Leonardo Heredia assegura que molts ciutadans es troben afectats i que els casos duren més de l’habitual.

El CAP Tordera ja pateix un augment considerable de pacients amb Grip, Covid i gastroenteritis. Així ho alerta el director del centre, Leonardo Heredia qui diu que el pic de la grip encara no ha arribat i que les incidències al centre torderenc s’han multiplicat les ultimes setmanes.

Des de fa uns dies la incidència de la grip és la més alta des de l’inici de la pandèmia de Covid i els contagis ja superen el pic de l’any passat: ara mateix hi ha 153 casos per cada 100.000 habitants.

Heredia assegura que molts torderencs i torderenques es troben afectats per símptomes gripals i gastrointestinals. Heredia assegura que el casos duren més de l’habitual.

Heredia grip

“hi ha moments on és difícil atendre a tota la demanda”

Davant l’elevada transmissió de virus respiratorisi per ajudar a descongestionar els CAP i els hospitals, el Departament de Salut ha fet una crida a vacunar-se contra la grip i la covid a tots aquells que encara no ho hagin fet. A partir d’aquesta setmana es tornarà a permetre les baixa automàtiques i les declaracions responsables d’absència, com es va fer en plena pandèmia pel coronavirus. Asseguren que això rebaixarà la tensió assistencial i permetrà un bon aïllament per evitar noves transmissions.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES