IniciNoticiesPolíticaLa torderenca Maria Pozuelo és candidata a coordinadora autonòmica de Podem Catalunya

La torderenca Maria Pozuelo és candidata a coordinadora autonòmica de Podem Catalunya

L’objectiu prioritari  de la formació a Catalunya és tornar a convertir-se en la força política determinant  per poder transformar la societat.

Sota el lema “Ara més que mai, Podem”, la torderenca Maria Pozuelo es presenta a les primàries de la formació per ocupar el càrrec de coordinadora autonòmica de Podem Catalunya. La decisió de la militància es donarà a conèixer el dia 2 de febrer.

Segons Pozuelo, l’objectiu prioritari de la formació a Catalunya és tornar a convertir-se en la força política determinant  per poder transformar la societat. Per fer-ho afirma caldrà reformular i replantejar la relació amb la resta de forces polítiques amb què es puguin negociar futures aliances. 

Entre els seus objectius hi ha avançar juntament amb el teixit social, feminista, ecologista, animalista i municipalista, donar espai i veu als territoris, cohesionar tota la militància i començar immediatament la fase constituent per reforçar el seu espai polític a Catalunya.

Maria Pozuelo posa èmfasi en la necessitat de fomentar la justícia social.

Pozuelo 1

“Cal participació de la militància i debats sobre justícia social”

Per la torderenca, el càrrec de coordinadora autonòmica és un gran repte i una gran responsabilitat. Segons afirma, Catalunya ha patit durant anys polítiques nefastes en l’àmbit públic de la salut i l’educació. Com exemples, posa la situació de manca de recursos a la sanitat o els darrers resultats de l’ informe PISA a Catalunya.

Pozuelo 2

“Catalunya ha patit polítiques públiques nefastes”

Pozuelo afirma que Podem ha de tornar a ser una força política determinant a Catalunya per poder transformar la societat.

Maria Pozuelo ha estat secretària d’Organització de Podem Catalunya, així com responsable d’àrees d’Internacional, Justícia Global i Drets Humans des de 2020 i milita a la formació de 2015, primer a Blanes i després a Tordera. María Pozuelo és Diplomada en Direcció i Gestió Hotelera i ha residit a països com Turquia, Cap Verd, Cuba, Mèxic o Xile, entre d’altres.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES