IniciNoticiesSocietatTordera rep els Reis d'Orient al Pavelló Parroquial

Tordera rep els Reis d’Orient al Pavelló Parroquial

La previsió de pluja va obligar a canviar l’horari de la cavalcada i el discurs reial

Davant la previsió de pluja, finalment Tordera va rebre els Reis Mags d’Orient al Pavelló Parroquial. L’inici de la cavalcada, amb sortida des del Parc de la Mullera, es va avançar a les 17:00h, mentre que la salutació i la rebuda es van fer una hora més tard. El canvi no va evitar la pluja, però l’aigua que queia no va ser suficient per aturar la rua.

Al pavelló, els torderencs van acollir Ses Majestats, que després de rebre la clau màgica, van llegir el discurs reial. Escoltem un fragment del parlament del rei Melcior.

Melcior parlament

“Ens agrada veure-us contents i volem que us sentiu orgullosos del poble”

ACR Pere Cot, Set de Dansa, Club Twirling Vila de Tordera, l’Agrupació Amistat  es van situar en un extrem de la pista i van ser els encarregats d’ambientar la nit, tant en la cavalcada com a l’interior del pavelló, on van fer dos torns d’espectacles. Des de la mateixa posició, l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, i els Reis Mags van fer els parlaments.

Per altra banda, molts veïns van agrair a l’ajuntament l’esforç de trobar una solució a la pluja, tot i que n’hi havia d’altres que van criticar la manca de visibilitat en alguns punts del pavelló.  

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES