IniciNoticiesSocietatEls Reis d'Orient arribaran a Tordera demà divendres 5 de gener carregats de regals...

Els Reis d’Orient arribaran a Tordera demà divendres 5 de gener carregats de regals i amb 400 quilos de caramels per repartir

La cavalcada de Reis sortirà des del Campament Reial situat al Parc de la Mullera i continuarà amb el recorregut habitual fins a la plaça de l’Ajuntament.

La sortida de la cavalcada de Reis començarà a les 18:00h des del Parc de la Mullera i passarà pel Camí Ral, la plaça de la Concòrdia fins a arribar al darrere de la plaça de l’Església. Des d’aquest punt els Reis es desplaçaran a peu fins a l’Ajuntament on des del balcó faran la tradicional salutació a tots els nens i nenes. Seguidament, els Reis entraran a l’església a fer l’Adoració i la rebuda personalitzada a tots els nens i nenes que vulguin saludar-los.

Aniol Canals, el regidor de festes ens en parla.

Aniol reis 1

Recordem que des d’avui dia 4 podeu accedir al campament reial a partir de les 17 :30 i fins a les 20 hores al Parc de la Mullera, l’ l’escenari on es podran veure els diferents espais de treball dels patges, la classificació de les cartes, els balls de les fades, alguns regals ja preparats i tots els elements que formaran part de la cavalcada de demà a les 18 hores.

Aniol campament reial 2

L’accés al campament reial serà per l’avinguda Fibracolor i la sortida serà pel Camí Ral. L’horari serà del dijous 4 de gener de 17:30h fins a les 20:00h i el divendres 5 de gener de 17:00h fins a l’inici de la cavalcada.

Un any més, les entitats i comerços de Tordera també participaran de la cavalcada com l’ACR Pere Cot, Set de Dansa, Colla de Diables de Tordera, Club Twirling Vila de Tordera, l’Agrupació l’Amistat i el Pubillatge Tordera.

Gràcies a la col·laboració entre la regidoria de Festes, la fundació el Rusc i l’Associació de Famílies Especials de Tordera (AFET), el primer tram de recorregut a la sortida del Camí Ral l’activitat es convertirà amb una zona inclusiva.

Serà un espai on la megafonia de les carrosses estarà a un volum de so més baix i es preveu que tampoc hi hagi aglomeracions de gent en aquest primer tram. A més a més, per tal de flexibilitzar el temps de cua i aconseguir una millor comoditat i tranquil·litat pels més petits amb diversitat funcional, l’entrega de les cartes als Reis d’Orient a dins l’Església, s’hi habilitarà un espai de confort.

La Comissió de Festes des de ja fa uns mesos ha treballat intensament amb la renovació i manteniment de les carrosses reials que ja les té pràcticament a punt demà divendres. Els Reis arribaran a Tordera carregats de regals i amb prop de 400 quilos de caramels. Són caramels sense gluten i sense lactosa.

Ràdio Tordera farà un programa especial de seguiment de la cavalcada i la retransmissió de la posterior salutació des del balcó del consistori.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES