IniciNoticiesSocietatRàdio Tordera celebra el seu 42 è aniversari amb una programació especial...

Ràdio Tordera celebra el seu 42 è aniversari amb una programació especial des del campament reial els dies 4 i 5 de gener

Aquesta emissora està de celebració i vol compartir amb tota la ciutadania una programació especial que començarà el 4 de gener a les 5 de la tarda al campament reial al Parc de la Mullera.

Ràdio Tordera hi serà per explicar a la seva audiència tot el que s’hi pot trobar i animar-los a participar de la festa. L’endemà farà també una programació especial per la cavalcada de reis.

La Instal·lació del campament reial al Parc de la Mullera ha fet que aquesta cas avanci un dia la seva programació especial que sempre havia coincidit amb la cavalcada dels Reis. Ràdio Tordera no solament estarà molt atenta al que passi in situ sinó a tot allò que es publiqui a les xarxes des d’on també oferirà continguts.

Albert Sabater és el director de Ràdio Tordera.

Albert ràdio 1

“Ho avancem per la instal·lació de campament”

La intenció de la ràdio és portar la celebració a tothom i animar a participar-hi. La retransmissió de Ràdio Tordera els dies 4 i 5 culminarà amb la cavalcada de Reis i els discurs de ses majestats al balcó de l’Ajuntament.

Albert ràdio 2

El 42è aniversari de Ràdio Tordera coincideix amb la celebració del centenari de la ràdio a Catalunya.

El director de l’emissora ha volgut destacar els grans canvis que ha viscut Ràdio Tordera als darrers anys no solament pel que fa a la proximitat de continguts sinó pels nous formats, ara ja es pot veure en vídeo i trobar a les xarxes no solament a l’FM.

Tot i els canvis, la vocació de l’emissora continua sempre sent oferir el millor servei públic.

Albert ràdio 3

“Ràdio Tordera té una trajectòria important i vocació de servei públic”

La programació especial de Ràdio Tordera comença el dia 4 a les 17 hores i s’alternarà amb la programació habitual d’aquesta casa. De cara a divendres, podreu seguir la cavalcada a través de les xarxes de Ràdio Tordera.  

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES