IniciNoticiesSocietatEls Reis d’Orient instal·laran el seu campament al Parc de la Mullera...

Els Reis d’Orient instal·laran el seu campament al Parc de la Mullera a partir de demà dia 4 a les 17:30h

Després del seu llarg viatge, la comitiva reial necessita un espai on poder descansar i preparar-se per a la nit més màgica de l’any.

El Parc de la Mullera serà l’escenari on es podran veure els diferents espais de treball dels patges, la classificació de les cartes, els balls de les fades, alguns regals ja preparats i tots els elements que formaran part de la cavalcada del dia 5 que enguany s’iniciarà el recorregut des del Camí Ral just a l’alçada del campament.

El regidor de festes, Aniol Canals explica que l’activitat del campament reial és recuperar una de les poques coses bones que van portar la pandèmia.

Aniol campament reial 1

“Recuperem una de les poques coses bones de la pandèmia”

Aquells que no puguin passar el dia 4, tindran l’oportunitat de visitar el campament reial el dia 5 de 17:00 a 18:00 hores, tots just fins al moment abans de la Cavalcada de Reis.

Aniol campament reial 2

Aquesta activitat és possible gràcies a la Comissió de festes, l’Agrupació l’Amistat, el Club Twirling Vila de Tordera, el Fòrum pel Teatre i la Cultura, l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot i Set de Dansa.

L’accés al campament reial serà per l’avinguda Fibracolor i la sortida serà pel Camí Ral. L’horari serà del dijous 4 de gener de 17:30 h fins a les 20:00h i el divendres 5 de gener de 17:00h fins a l’inici de la cavalcada.

Finalment, us recordem que a la plaça de l’1 d’octubre, just al costat de l’Ajuntament, hi ha instal·lada una bústia reial on hi podeu dipositar totes les cartes pels Reis d’Orient.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES