IniciNoticiesPolíticaL’Alcaldessa de Tordera reclama un canvi legislatiu contra les okupacions il·legals i...

L’Alcaldessa de Tordera reclama un canvi legislatiu contra les okupacions il·legals i els lladres multireincidents

Elisabet Megias va assistir ahir, amb altres alcaldes i alcaldesses de Junts, en un acte on també es donava suport a l’Alcalde de Calella davant l’onada de delinqüència que pateixen les darreres setmanes. 

Els alcaldes de Junts al Maresme, entre ells l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias han fet costat a l’alcalde de Calella, Marc Buch, que fa uns dies demanava l’expulsió immediata d’aquells delinqüents multireincidents que siguin immigrants en situació irregular, arran de l’onada de delictes violents dels darrers mesos.

Rodejat dels companys de partit, Elisabet Megias també reclamava canvis legals per lluitar contra la multireincidència i contra les okupacions i acabar així amb la impunitat dels que fan del delicte la seva forma de vida.

Elisabet multireincidents

“cal canviar la legislació”

Les alcaldies de Arenys de Mar, Cabrera, Calella, Òrrius, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Pol, Santa Susanna, Tordera i Vilassar de Mar asseguren que la manca de Mossos provoca un “sobreesforç” de les Policies Locals. En el cas de Calella, el grup de violents que porta de corcoll els agents està format per onze delinqüents que acumulen 216 detencions.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES