IniciNoticiesEsportsEl Taekwondo + Tordera tanca l’any competitiu amb la participació al campionat...

El Taekwondo + Tordera tanca l’any competitiu amb la participació al campionat d’Espanya

Tant l’Héctor Pavón com la Paula Gómez es van quedar sense medalles després de perdre els seus combats contra els millors del campionat

Durant aquest passat pont del mes de desembre, Alacant va acollir el campionat d’Espanya de clubs de Taekwondo. Des del TKD+Tordera vam tenir dues representacions torderenca a la categoria masculina cadet –49kg i a la categoria femenina júnior. L’Héctor Pavón se li va escapar el campionat només començar, ja que va perdre el seu primer combat, amb un dels millors competidors de la categoria. Per altra banda, la Paula Gómez va finalitzar el campionat en cinquena posició. Va guanyar el primer combat, però el següent no va poder superar-lo i es va quedar a un pas de les medalles. L’Héctor comentava que l’any que ve farà el salt de categoria, de cadet a júnior.

Héctor Pavón

Un any més el club es mostra satisfet de sumar l’experiència d’un dels campionats més importants en l’àmbit nacional. Amb aquesta competició, el TKD+Tordera finalitza l’any. De cara al 2024, l’equip de competició representarà nous canvis. Per exemple, l’Hèctor, al gener ja canviarà a la categoria júnior, on començarà una nova etapa esportiva. Aquest últim any de cadet el tanca com a vigent campió absolut de Catalunya de la categoria.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES