IniciNoticiesSalutEl CAP impulsa un projecte d’atenció domiciliària pel 2024

El CAP impulsa un projecte d’atenció domiciliària pel 2024

Estarà enfocat a aquelles persones que no poden desplaçar-se fins a l’ambulatori, sigui per patologies o limitacions físiques

El CAP de Tordera posarà en marxa un projecte d’atenció domiciliària de cara al 2024. El programa estarà destinat a aquelles persones que no puguin desplaçar-se fins al centre d’atenció, sigui per patologies o limitacions físiques. Segons el doctor Leonardo Heredia, el projecte respon a l’augment de l’esperança de vida i les malalties cròniques.

Projecte CAP 1

“Amb l’augment de patologies cròniques, l’esperança de vida i la població de Tordera ens veiem una mica desbordats”

La persona atesa tindrà dues infermeres de referència mantenint el metge de família. La infermera adjunta a direcció, Núria Roura, assegura que el canvi de model anirà dirigit a aquell col·lectiu amb necessitats tant socials com sanitàries. Roura afirma que propòsit serà detectar aquests casos i oferir una ajuda més acurada.

Projecte CAP 2

“L’objectiu d’aquest programa és oferir unes cures més especialitzades i un seguiment centrat en la persona i el seu entorn”

Des del CAP admeten que s’ha notat la manca de personal i, alhora, l’augment demogràfic al poble. Per aquest motiu, es dedicarà una part del personal a atendre específicament aquesta població d’atenció al domicili sense descuidar la resta de la ciutadania.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES