IniciNoticiesSocietatDemà es presenta a Tordera el llibre “La Via Guineana” de l’autor...

Demà es presenta a Tordera el llibre “La Via Guineana” de l’autor Jordi Castellà

El llibre relata el procés d’independència de guinea equatorial de l’imperi espanyol i com es podria aplicar a Catalunya

L’Esplai de Tordera acull demà divendres la presentació del llibre “La Via Guineana” de l’advocat i regidor a l’ajuntament de Canet, Jordi Castellà.

En el llibre, l’autor explica com acabar de fer la independència de Catalunya de forma pacífica i sense cap daltabaix. Diu que hi ha un mètode que s’exemplifica bé amb el cas de Guinea, un territori adquirit per Espanya a través d’un intercanvi de territoris amb Portugal. Un territori que amb la mediació de les Nacions Unides va aconseguir l’autodeterminació el 1968. Escoltem Jordi Castellà.

Via guineana 1

“El model guineà es pot seguir perfectament”

En Jordi Castellà fa una lectura d’aquesta fita històrica en clau catalana vol demostrar que la independència és possible.

Via guineana 2

La presentació del llibre “La Via Guineana” de Jordi Castellà serà demà a les 19:00h a l’Esplai de Tordera.

1 COMENTARI

  1. M’intriga saber com la Guinea Equatorial es va poder independitzar el 1968, però em preocupa que pogués tractar-se només d’una independència formal, pel fet que les dictadures subseqüents de Macías i Obiang van mantenir i fins i tot agreujar el sotmetiment econòmic del pais als interessos neocolonials europeus.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES