IniciNoticiesEsportsLa plantilla del CFTordera afronta el partit contra el Quart amb molta...

La plantilla del CFTordera afronta el partit contra el Quart amb molta confiança i ganes de tornar a sumar els 3 punts

L’equip travessa un seguit de resultats negatius, 5 partits sense guanyar, però creu que quan arribi la victòria canviarà totalment la dinàmica

El primer equip del CFTordera arriba a la jornada 13 a segona catalana amb mala dinàmica i sent irregular en aquest inici de lliga. L’equip ha guanyat 3 partits, ha empatat 3 i ha perdut 6. I la pitjor ratxa ha sigut en aquests últims 5 partits on només ha sumat 1 punt dels 15 possibles. Segons Juanma Esteban, jugador del CFTordera, el vestuari està unit.

Juanma Esteban

“tenim la sort que som un grup d’amics, on no arriba el teu company arribes tu. Som una gran familia i un grup molt sòlid”

Malgrat els resultats, la plantilla creu que està fent bona feina i que el joc no reflecteix aquesta dinàmica negativa. Ho compartia l’Alejandro Ortega, jugador del primer equip.

Alejandro Ortega

Tots dos jugadors destacaven que l’equip es mereix retrobar-se amb la victòria.

Juanma i Jandro

Aquest dissabte, el conjunt torderenc torna a jugar al municipal d’esports contra el Quart i és el millor escenari, davant l’afició per tornar a sumar els 3 punts. El partit serà a les 17:00h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES