IniciNoticiesSocietatEls actes del 25-N s’allargaran durant tota la setmana

Els actes del 25-N s’allargaran durant tota la setmana

Del 28 de novembre al 5 de desembre hi haurà una exposició a la Biblioteca i aquest dijous es durà a terme un acte institucional

El 25 de Novembre es van celebrar a Tordera diversos actes amb relació al Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, com l’actuació de les Dones de Blanc, la interpretació de la cançó “Sin Miedo” a càrrec del Cor Romero Verde o el vermut popular solidari per part de l’Associació de Dones Torderenques.

No obstant això, les activitats s’allargaran fins a la setmana vinent. Del 28 de novembre al 5 de desembre la sala polivalent de la Biblioteca acull l’exposició “Drawing 4 equality. Desafiant els rols de gènere a les dues ribes de la Mediterrània”, tot dins de la campanya “Dones que transformen” de la Diputació de Barcelona. La tècnica del Casal de Joves, Sònia Aliva, afirma que el propòsit de la campanya és reivindicar la lluita de les dones per arribar a espais polítics i socials.

Sònia Biblioteca 1

Aliva anuncia que l’exposició busca donar visibilitat a les desigualtats de gènere des d’un vessant artístic sobre les percepcions dels rols de gènere en la societat.

Sònia Biblioteca 2

“L’exposició integra 20 il·lustracions d’artistes d’arreu del món”

Per altra banda, l’acte institucional se celebrarà el dijous 30 de novembre a les 18:30h, a l’Antic Hospital de Pobres, amb la lectura del manifest i la projecció del vídeo “Sin miedo” protagonitzat i produït per dones de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES