IniciNoticiesSocietatAugmenta un 24% la contractació a Tordera durant el tercer trimestre de...

Augmenta un 24% la contractació a Tordera durant el tercer trimestre de 2023

Les dades del Consell Comarcal del Maresme recullen que és el segon municipi que més ha utilitzat la contractació temporal

Tordera ha augmentat un 24% la contractació durant el tercer trimestre d’aquest any. Així ho afirmen les dades publicades pel Consell Comarcal del Maresme, que també han revelat que el municipi torderenc és el poble on més ha crescut aquest percentatge. De fet, durant els mesos de juliol, agost i setembre només tres municipis han augmentat les seves xifres de contractació: Tordera (23,95%), Sant Pol de Mar (20,42%) i el Masnou (5,83%).

Per altra banda, Tordera se situa com el segon municipi que més ha emprat la contractació temporal per a la nova contractació amb un 68%. Aquestes dades només són superades per les d’Argentona, amb un 72,70%. En total, Tordera ha contractat 1.211 treballadors durant aquests tres mesos, dels quals un 68% són temporals. Tanmateix, Tordera és el tercer poble de la comarca amb més percentatge de persones beneficiàries de prestacions (10,3%), sigui per atur, subsidis o rendes actives d’inserció.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.