IniciNoticiesSocietatEl Gran Recapte recull 63 caixes de menjar a Tordera

El Gran Recapte recull 63 caixes de menjar a Tordera

Tot el menjar recollit aniran destinats a les famílies més necessitades de Tordera.

Èxit de participació al Gran Recapte d’aliments. Tordera ha tornat a ser un dels punts de recollida d’aquesta macroorganització solidària que tenia la cita anual aquest passat cap de setmana. Enguany es recuperava el format de recollida física però també es combinava amb la recollida monetària que es pot fer quan es paga a caixa aportant una contribució econòmica.

L’Associació de voluntariat de Tordera i el Rebost “De tots” van ser els encarregats de gestionar els punts de recollida i els seus aliments al municipi. A Tordera hi participaven el Bon Area, el Condis i el supermercats 24. L’entitat també gestionava la recollida del Bon Àrea i l’Spar de Palafolls, així com al Carrefour de Santa Susanna.

Entre divendres i diumenge es van recollir a Tordera 63 caixes d’aliments bàsics. Als centres de Palafolls es van recollir fins a 32 caixes, mentre que al Carrefour de Santa Susanna es van omplir 7 banyeres. Domi Lorenzo, coordinadora de l’Associació de Voluntariat de Tordera, en fa un balanç  molt positiu.

Balanç Gran Recapte

“Es nota que la gent de Tordera és molt solidària”

Lorenzo recorda que tot el menjar recollit aniran destinats a les famílies més necessitades de Tordera i agraeix la participació dels voluntaris i supermercats.

Balanç Gran Recapte 2

La col·laboració encara es pot fer fins al 30 de novembre desembre a través de donacions monetàries a la línia de caixa dels establiments i al web www.granrecapte.com

Enguany s’ha celebrat la 15a. edició en un format mixt, on ha tornat la recollida física d’aliments i la participació activa del voluntariat. Amb ja 15 edicions celebrades, des de l’any 2009, el Gran Recapte s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l’estima i el suport de la ciutadania.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES