IniciNoticiesMedi ambientLa ventada arriba als 85km/h a Tordera

La ventada arriba als 85km/h a Tordera

El vent va provocar diverses incidències a la via pública.

El vent de tramuntana va deixar ahir unes ratxes que van superar el 85km/h a Tordera, segons informa el servei meteorològic del Maresme.

 El consistori va activar el pla d’emergència Ventcat i va suspendre totes les activitats (esportives i de lleure) previstes ahir a la tarda.

La incidència més important de la jornada es va produir a la pista coberta de Sant Andreu quan es va detectar que una de les parts laterals dels baixants pluvials de l’equipament s’havia despenjat i amb la força del vent s’anava doblegant amb el risc de trencar-se per complet. Gràcies a la ràpida intervenció de la Brigada Municipal, l’arquitecta municipal i l’enginyer conjuntament amb Bombers, es va poder executar una actuació temporal que conjuntament amb la baixada de la força del vent, va permetre ressituar la part afectada. Durant el dia d’avui, els serveis tècnics de l’Ajuntament i l’empresa responsable de la col·locació dels baixants s’analitzarà i es farà un balanç més complet de l’afectació definitiva per tal de fer-hi la reparació correcta i garantir la màxima seguretat. Durant uns dies l’accés a la pista queda tancat.

La resta d’incidències van anar relacionades amb caigudes de pals de telèfon, llum i senyals de trànsit a les zones de Can Domenèch, Mas Móra, Àgora Parc i nucli urbà. A més d’arbres caiguts a camins i carreteres com a la GI-600 i al veïnat de Sant Vicenç. Des de l’Ajuntament agraeixen la col·laboració ciutadana i de les entitats que en tot moment van mostrar la seva comprensió i predisposició a les mesures adoptades.

El vent va afectar la part nord del Maresme amb el pic a Sant Cebrià de Vallalta que va arribar a una ratxa de 105km/h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES