IniciNoticiesSocietatEl CAAD Maresme fa una crida a participar en la campanya “Amb...

El CAAD Maresme fa una crida a participar en la campanya “Amb tu no tinc fred”

L’objectiu és trobar cases d’acollida per 16 gossos i 4 gats durant l’hivern

Les temperatures estan sent inusualment elevades, però el CAAD Maresme treballa amb previsió i ja ha activat la campanya “Amb tu no tinc fred”. L’objectiu és que en el moment que es desplomin els termòmetres els gossos i gats més sensibles al fred tinguin una llar per passar l’hivern.

De moment, el CAAD Maresme necessita acollida per a 14 gossos i 4 gats. En general són animals d’edat avançada -encara que també hi ha joves- i que suporten malament les baixes temperatures. Cal tenir en compte que el CAAD Maresme es troba ubicat a Can Carmany (darrera el cementiri d’Argentona), un espai envoltat de natura ideal per als animals, però també té l’inconvenient que pateix més les inclemències del temps. Les nits i matinades són especialment difícils. Ho explica el responsable del CAAD, Jordi Caballero.

Campanya gossos fred 1

“Aquesta campanya l’enfoquem més personalitzada”

Davant d’aquesta situació, el Centre d’Acollida d’Animals del Maresme fa una crida per trobar una llar temporal per acollir aquests gossos i gats fins a la primavera. Jordi Caballera recorda que el CAAD es fa càrrec de la manutenció dels animals i, si és el cas, dels controls veterinaris.

Campanya gossos fred 2

Les persones que vulguin col·laborar amb la campanya “Amb tu no tinc fred” es poden posar en contacte amb el CAAD Maresme: atencioanimals@ccmaresme.cat / Tel. 93 797 42 72.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES