IniciNoticiesRegidoriesS’impulsen ajudes econòmiques per a la formació en un idioma estranger

S’impulsen ajudes econòmiques per a la formació en un idioma estranger

La finalitat és donar suport econòmic als joves empadronats al municipi per tal de contribuir en la seva promoció educativa. 

Tal com contempla el vigent Pla Local de Joventut de Tordera, s’ha obert una convocatòria per promoure la formació en un idioma estranger, amb la finalitat de donar suport econòmic als joves empadronats al municipi per tal de contribuir en la seva promoció educativa. 

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, es treballa en una doble funcionalitat obrint aquest tipus de convocatòria; d’una banda, fomentar l’obtenció de certificacions en llengua estrangera dels nivells B2 (First Certificate in English, DELF…) i C1 (Certificate in Advanced English, DALF…) o equivalents mitjançant ajuts econòmics destinades a finançar les taxes de les proves de competència; i, de l’altra, potenciar i facilitar la mobilitat de les persones estudiants de Tordera cap a l’estranger atorgant ajuts econòmics a les estades formatives efectuades mitjançant una escola d’idiomes. Ho explica el regidor de joventut, Aniol Canals.

Aniol estada estranger

“volem donar suport econòmic que vulguin realitzar una estada per aprendre un idioma”

Els interessats poden sol·licitar aquestes ajudes a través d’aquest ENLLAÇ de www.tordera.cat fins el 15 de desembre

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES