IniciNoticiesMedi ambientTordera s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Tordera s’adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

El dimecres 22 de novembre a la plaça de la Concòrdia tindrà lloc una un servei d’autoreparació mòbil de costura, arranjaments i upcycling tèxtil. 

Des de l’Ajuntament de Tordera ens adherim un any més, en aquesta iniciativa que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. El principal objectiu és impulsar durant aquesta setmana i arreu d’Europa, diferents accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. El regidor de Medi Ambient, Sergi Masó aposta per fomentar d’accions sostenibles i la reducció d’envasos.

Residus Masó

“aquesta edició de la setmana es centra en la reducció d’envasos”

En el cas del nostre municipi, durant tota la setmana, a través dels diferents canals d’informació oficial, es farà difusió de material didàctic i informatiu sobre la campanya de prevenció de residus.

A més, el proper dimecres 22 de novembre a la plaça de la Concòrdia, de 16:00h a 19:00h a tindrà lloc un taller gratuït de “Didaltruck“. Es tracta d’un servei d’autoreparació mòbil de costura, arranjaments i upcycling tèxtil. Ho explica la regidora d’educació ambiental, Nàdia Cantero.

Residus Nàdia

Cal inscripció prèvia a través d’aquest ENLLAÇ  que trobareu a tordera.cat (Grups de 3 persones, durada de 30 minuts aproximadament)

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES