IniciNoticiesPolíticaTordera reclama més efectius de Mossos d’Esquadra a la zona

Tordera reclama més efectius de Mossos d’Esquadra a la zona

Diversos alcaldes i alcaldesses de l’Alt Maresme han demanat per carta al conseller d’interior la necessitat d’assignar més efectius.

En diversos municipis del Maresme, entre ells Tordera, s’han unit per reclamar un increment en el nombre d’efectius policials al llarg de tot l’any, així com reforços especials durant les festivitats i períodes de major afluència a les urbanitzacions. L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, juntament amb els alcaldes i alcaldesses d’Arenys de Mar, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, Santa Susanna i Calella, ha enviat una carta al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, expressant la necessitat d’assignar més efectius a les comissaries de l’Alt Maresme, especialment durant la temporada d’estiu, però també al llarg de tot l’any.

En una trobada celebrada el passat 13 d’octubre a Pineda de Mar, on es van reunir els líders municipals de l’Alt Maresme amb la finalitat d’intercanviar idees i projectes, es va acordar de manera unànime signar i remetre una carta al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, detallant les necessitats i deficiències en matèria de seguretat que enfronta la zona. A més, es fa una crida a una major inversió en efectius policials i recursos pel territori.

L’Alt Maresme compta amb un nombre d’agents dels Mossos inferior al que li correspon segons la població de la comarca. En l’última promoció d’agents, només es van incorporar quatre efectius a les comissaries de l’Alt Maresme, quan, proporcionalment al nombre d’habitants, la xifra hauria de haver estat al voltant de 14 agents.

La carta enviada pels alcaldes i alcaldesses insta el conseller a mantenir una trobada presencial per exposar i abordar totes les problemàtiques, mancances i insuficiències que pateix l’Alt Maresme en l’àmbit de la seguretat pública. L’alcaldessa Megias ja havia expressat aquestes preocupacions i demandes durant una trobada de presentació amb els responsables del cos de Mossos d’Esquadra de la comarca el passat 18 de juliol. L’Alcaldessa insta al departament d’interior que escolti la seva demanda.

Elisabet Mossos

“la seguretat és una prioritat i necessitem més efectius de mossos”

A més, en diverses ocasions, durant les Juntes de Seguretat Local, s’ha sol·licitat un increment en la presència i coordinació policial entre els diferents cossos, arribant fins i tot a proposar que el municipi aculli una nova comissaria dels Mossos d’Esquadra, tenint en compte les diferents vies de comunicació pròximes, l’extensió del terme municipal i el canvi de comarca i província que delimita.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES