IniciNoticiesEsportsEl sènior del Futsal Tordera està líder a la lliga i classificat...

El sènior del Futsal Tordera està líder a la lliga i classificat per la Copa Girona

L’equip vol alçar els dos títols aquesta temporada amb una plantilla que s’ha reforçat amb 2 jugadors i un nou entrenador

La temporada 2023-2024 no podia haver començat millor pel sènior del Futsal Tordera. Un any més, l’equip milita a segona divisió catalana i en 4 jornades ha fet ple de victòries. A més, amb resultats amplis, han marcat 37 gols. La plantilla manté el bloc de l’any passat, s’ha reforçat amb 2 fitxatges i ha incorporat un entrenador nou. En Sergio Pérez és gallec i té experiència com a tècnic d’equips base, per això, també s’està adaptant a l’equip i a la competició. Ell mateix en parlava en declaracions a El Show dels Esports.

Sergio Perez 1

Un equip jove que vol aixecar tant el títol de lliga com el de Copa Girona. Sergio Pérez comentava el caràcter guanyador que te la plantilla d’enguany.

Sergio Perez 2

Cal afegir que dissabte 11 de novembre, el Futsal Tordera farà la presentació dels equips d’aquesta temporada a partir de les 17:30h de la tarda. A les 19:00h, hi haurà un berenar pels jugadors, i seguidament, a les 19:45h un partit entre els pares i entrenadors.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.