IniciNoticiesEsportsBiel Pla torna al Club Futbol Tordera per reforçar la línia defensiva

Biel Pla torna al Club Futbol Tordera per reforçar la línia defensiva

Al confirmar-se la lesió que deixarà fora dels terrenys de joc durant tota la temporada a Mati, el torderenc ha decidit incorporar-se després del seu pas pel Girona, Gimnàstic de Manresa, Vilassar de Mar i Palamós

El central Biel Pla torna a casa. El torderenc s’ha incorporat recentment a les files del primer equip del CFTordera per reforçar la línia defensiva, davant la baixa de llarga durada de Mati. Pla, va començar la seva trajectòria futbolística amb només 3 anys al CFTordera fins al canvi de futbol 7 a futbol 11 (canvi d’aleví a infantil) on va fer el salt fitxant pel Girona FC. Va vestir la samarreta vermella-blanca durant 6 temporades. Cal destacar que durant aquesta etapa, va estar convocat amb la selecció catalana sub 18 i sub 16. Amb aquesta última va tenir la oportunitat de disputar els campionats d’Espanya. Després va fitxar pel Gimnàstic de Manresa disputant la categoria juvenil a divisió d’honor. Va canviar d’aires per vestir la samarreta del club degà de Catalunya, el Palamós CF, on va tornar aquest any després del seu pas pel Vilassar de Mar de 3a divisió. Adam Fontes confirmava dins El Show dels Esports el seu fitxatge.

Adam Biel Pla 1

“és un jugador amb experiència, jove i central esquerre”

Biel Pla aportarà solidesa i contundència en defensa. Fontes comentava que el torderenc ja s’entrena amb el grup i que està agafant ritme.

Aquest cap de setmana podria debutar amb el primer equip en el partit que disputarà el CFTordera al camp del Marca de l’Ham.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.