IniciNoticiesRegidoriesComença a caminar l’elaboració del nou Pla Local de Joventut

Comença a caminar l’elaboració del nou Pla Local de Joventut

Es tracta d’un document estratègic a través del qual es reflecteix la realitat juvenil torderenca i quina és la seva projecció de cara als propers anys. 

Des de la regidoria de Joventut, s’ha donat el primer impuls per l’elaboració del nou pla local de joventut del municipi. Es tracta d’una eina que vol comptar amb la participació de joves, entitats i tècnics municipals amb el repte d’aconseguir un document estratègic a través del qual es reflecteix la realitat juvenil torderenca i quina és la seva projecció de cara als propers anys. 

Fa unes setmanes es va fer la primera reunió on es volia conèixer de primera mà i analitzar la realitat que viuen els joves del municipi. El regidor de joventut, Aniol Canals valorava molt positivament la primera trobada i recorda dins del calendari, properament també es convocarà una reunió amb representants polítics i una altra per a tècnics municipals per així construir aquest projecte de forma transversal.

Balanç pla local joventut

“volem sortir més al carrer per parlar amb els joves”

A través de l’elaboració d’un Pla Local de Joventut (PLJ), es podrà estructurar tot un seguit de polítiques efectives per a la millora de la vida i les condicions de les persones joves de Tordera, així com per dinamitzar la seva participació i pertinença als afers municipals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES