IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona trenca la ratxa d'imbatibilitat del Bosonit Unibasket...

El CEEB Tordera Uni Girona trenca la ratxa d’imbatibilitat del Bosonit Unibasket a Fontajau (74-69)

Gràcies a una segona part extraordinària de les torderenques, van poder remuntar el partit amb només 7 jugadores

Cinquena jornada al grup B a LF2 que va enfrontar el sènior femení del CEEB Tordera a l’equip de Logronyo que encara no sabia que era perdre en aquest inici de lliga, el Bosonit Unibasket. El Tordera que jugava com a local i per primer cop al pavelló Fontajau de Girona, va aconseguir una victòria importantíssima amb només 7 jugadores.

En el primer i segon quart el Tordera va anar per darrere en el marcador on es van veure avantatges del Bosonit d’11 punts. Però un discurs i un missatge reparador de Marc Delemus als vestuaris va fer reactivar a les jugadores amb una defensa molt agressiva i recuperant pilotes. Això va fer que a poc a poc les torderenques s’apropessin en el marcador. Fins que en l’últim quart es va decidir tot en els darrers 10 minuts de joc. El Tordera es va avançar en l’electronic i ja va agafar amb les dues mans el triomf per 74 a 69. Sentim que va dir Marc Delemus, entrenador del CEEB Tordera Uni Girona, al descans.

Delemus Bosonit

D’aquesta manera, el conjunt torderenc trenca la ratxa d’imbatibilitat del Bosonit Unibasket que estava primer a la classificació. Ara, el Tordera està en sisena posició amb 3 victòries i dues derrotes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.