IniciNoticiesCulturaEl castell de Tordera es transforma en un parc temàtic del terror...

El castell de Tordera es transforma en un parc temàtic del terror per Halloween

El Kingdom park estarà obert des del 31 d’octubre al 4 de novembre i és apte per a totes les edats

El Castell de Tordera es convertirà en l’escenari d’un scream park on els fanàtics de Halloween podran gaudir d’atraccions i espectacles el 31 d’octubre, i es podrà visitar fins al dissabte 4 de novembre.

L’escola de teatre i arts escèniques Milnotes, seran els encarregats de crear l’experiència, en una oferta per a totes les edats, incloses les criatures. En Joan Garrido és el director artístic de l’escola.

Kingdom park 1

“serà una experiència única”

Podreu gaudir del Kingdom Park 2023, amb tres túnels del terror de diferents temàtiques. A més de les atraccions, el parc també oferirà diverses actuacions envoltades de misteri. Garrido recorda que els seus túnels son interactius.

Kingdom park 2

A l’scream park podrem trobar tres túnels: ‘Tutmosis: el despertar extrem’, on el públic viatjarà fins a l’antic Egipte per resoldre enigmes entre les mòmies.

El segon túnel és ‘Nigrum mortem’: Durant l’època medieval, una pandèmia horrible ha eliminat més de la meitat de la població i els habitants del Castell de Tordera no s’han deslliurat de la plaga.

Finalment, un túnel del terror per als més petits i agosarats de la casa: ‘Magicween’, un espectacle amb un recorregut -acompanyats per adults- de la mà dels personatges més famosos de Halloween.

Explica els tres túnels el director artístic del Parc, Joan Garrido.

Kingdom park 3

A l’exterior del castell, els visitants podran agafar forces amb els plats dels diversos food trucks que hi haurà fins a la matinada de l’últim dia. Finalment, en aquest mateix espai cada dia també hi haurà espectacles d’animació i que il·luminaran la fortalesa.

Podeu adquirir les entrades a www.milnotes.com

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES