IniciNoticiesRegidoriesEntra en vigor l’ordenança de sequera

Entra en vigor l’ordenança de sequera

El text preveu mecanismes de control de consum i estableix valors límit per habitant i dia, així com les sancions corresponents per incompliment.

L’Ajuntament de Tordera informa que ja ha entrat en vigor l’ordenança de sequera que es va aprovar el ple del passat juliol. El pla dota l’ajuntament dels elements de control de la gestió correcta de l’aigua en situació de sequera, sigui en fase d’alerta o d’excepcionalitat. El text preveu mecanismes de control de consum i estableix valors límit per habitant i dia, així com les sancions corresponents per incompliment.

El regidor de Medi ambient, Sergi Masó, ha explicat que l’actual situació de canvi climàtic fa que la situació de sequera hagi arribat per quedar-se i cal que el municipi pugui gestionar un recurs tan preuat com l’aigua.

Masó sequera

“davant el problema cal incidir en el comportament dels usuaris”

La setmana passada, el consistori va celebrar una nova trobada de seguiment de la comissió de treball sobre l’estat d’excepcionalitat de sequera a Tordera. La trobada va servir per fer un seguiment de les mesures restrictives aplicades, els consums de la ciutadania i establir com s’aplicarà la nova ordenança de sequera.

1 COMENTARI

  1. Ya he avisado varias veces. Urb Más mora C/Petxina sobre el n 11 aprox ay un tubo roto de desagüe y yo diría de sobrante de agua limpia de depósito ubicado en la calle de arriba el cual muchas veces no para de tirar agua limpia. Y luego ay sanciones para quien?

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES