IniciNoticiesEsportsEl TKD+Tordera aconsegueix dos bronzes en l’Open de Pamplona i 5 medalles...

El TKD+Tordera aconsegueix dos bronzes en l’Open de Pamplona i 5 medalles més al Campionat de Catalunya infantil

Cap de setmana amb bons resultats i intens per l’entitat torderenca que va participar en dos competicions diferents. Cal destacar la medalla d’or d’Izan Perellón en el Campionat de Catalunya Infantil 

El dissabte passat, 3 alumnes del TKD+Tordera van participar en l’Open de Navarra. El Navarra Arena va acollir el 15è Open de Taekwondo de combat i poomsae. El torderenc Hèctor Pavón (cadet -53 kg) va tenir una semifinal complicada contra l’esportista que després es va guanyar l’Open i es va penjar un bronze. La mateixa medalla va aconseguir la Paula Gómez (júnior -44kg) després de quedar-se a un punt de disputar la final. La Yasmin Garcia va caure a quarts de final. L’Open va comptar amb la participació de 70 equips de combat i 35 de poomsae procedents d’arreu de l’estat espanyol i també d’Alemanya, Andorra, Portugal o França. 200 esportistes van competir en la modalitat de poomsae i 550 en la de combat. L’open també va comptar amb l’assistència de més de 250 tècnics i coach, 60 àrbitres i més de 80 voluntaris, fet que denota l’alt nivell que es van trobar els esportistes torderencs. Oscar Pavón, mestre del TKD+Tordera diu que les sensacions són bones de cara a les properes competicions.

Oscar Pavón balanç 1

L’endemà, diumenge es va disputar el Campionat de Catalunya de Taekwondo al pavelló de la Mar Bella de Barcelona. El torderenc Izán Perellón va aconseguir l’or en la categoria infantil -36kg al guanyar els 3 combats. És la tercera vegada que s’alça amb aquest títol. En Jaume Keppels després d’una final molt igualada va penjar-se la medalla de plata. L’Arian López va quedar subcampiona de Catalunya i l’Ainhoa Martínez i la Leire Pineda van aconseguir pujar al tercer lloc del podi. L’Aleix El Hachmi també va participar amb tot l’equip, però es va escapar la medalla. Pavón compartia que els més petits del club tenen moltes ganes de treballar i continuar millorant dins el Taekwondo.

Oscar Pavón balanç 2

“estic molt orgullós com a tècnic i cada vegada ens fan gaudir més”

El proper repte serà el Campionat de Catalunya Júnior.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.