IniciNoticiesEntitatsLa Capsa dels Records prepara un taller familiar, un documental i un...

La Capsa dels Records prepara un taller familiar, un documental i un col·loqui per Nadal

Les activitats seran el 3 i el 10 de desembre i s’anima a tothom qui vulgui a col·laborar

La Capsa dels Records està preparant un taller familiar, la projecció d’un documental i un col·loqui a inicis de desembre. L’entitat, que pretén acompanyar les famílies que pateixen una mort gestacional, perinatal o neonatal en el procés, impulsarà un taller familiar el pròxim 3 de desembre. Aquest consistirà a crear una estrella per penjar-la a l’arbre de Nadal. L’activitat comptarà amb els talleristes de l’associació i podran participar-hi tant a adults com a infants.

Per altra banda, pel diumenge 10 de desembre, La Capsa dels Records està tancant els últims serrells per dur a terme un col·loqui en el qual es tractaran temes com les pèrdues gestacionals o les interrupcions d’embaràs. Prèviament, es projectarà un documental que servirà de preludi.

Maria Simón, presidenta de l’associació, explica que s’hi pot col·laborar posant mans, econòmicament o fent costat.

Capsa ajuda

“Es pot ajudar fent mans, amb un donatiu d’un euro al mes o fent-nos companyia”

La Capsa dels Records coopera amb 35 hospitals d’arreu del territori i treballa per continuar donant suport a les famílies que han patit el dol perinatal, és a dir, la mort d’un nadó durant l’embaràs, el part o pocs dies després que naixés. Podeu recuperar l’entrevista sencera a la carta de Ràdio Tordera a la secció “La Teranyina”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES