IniciNoticiesComerçSesé construirà un centre logístic en els terrenys de l’antiga Escolor, a...

Sesé construirà un centre logístic en els terrenys de l’antiga Escolor, a tocar de Mas Reixac

Es preveu una inversió de 12 milions d’euros i donarà feina a 100 persones

La logística Sesé construirà un nou centre logístic multimodal a Palafolls. Segons publica Ràdio Palafolls, la companyia ha adquirit els terrenys de l’antiga Escolor, actualment en ruïnes, a tocar de la rotonda de Mas Reixac. 

La inversió serà al voltant de 12 milions d’euros per construir i posar en marxa les noves instal·lacions que preveu tenir finalitzades durant el segon semestre del 2024. L’estimació és que el nou centre faci servir al voltant a 100 professionals.

El projecte comprèn la construcció d’un centre logístic multimodal per a la recepció de mercaderia; gestió de tràmits duaners; preparació per a expedició; control de qualitat i posterior enviament de mercaderia per a clients de procedència nacional i internacional. Addicionalment hi ha fi d’agilitzar el procés de descàrrega dels contenidors marítims procedents del port de Barcelona, ​​s’habilitarà un punt regulador dels fluxos d’entrada al magatzem logístic sota la reglamentació duanera per a mercaderia d’importació.

Està previst que les instal·lacions comptin també amb un centre de formació gestionat per la Fundació Sesé. S’hi oferirà a persones amb discapacitat i/o en risc d’exclusió cursos i activitats relacionats amb la cadena de subministrament.

Sesé ofereix serveis de gestió integral de la cadena de subministrament, incloent-hi solucions logístiques adaptades a les necessitats de cada client. En aquest àmbit, la companyia gestiona actualment més de 2.500.000 metres quadrats a nivell mundial i compta amb 73 centres i magatzems a tot el món.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES