IniciNoticiesEsportsEl Club Patí Tordera s'estrena al Parroquial amb nota i goleja al...

El Club Patí Tordera s’estrena al Parroquial amb nota i goleja al Calvo Escola Lubiáns (7-1)

Per molts jugadors joves significava el primer partit també en aquesta categoria i van signar una actuació coral excel·lent per agafar confiança, experiència i dormir tota la setmana líders

El passat dissabte es va aixecar el teló a l’OK Lliga Plata i el primer equip del Club Patí Tordera es va estrenar davant la seva afició. Primer partit i primera victòria contra un nouvingut a la categoria, el Calvo Escola Lubiáns. Els torderencs van sortir decidits i concentrats en el partit i ja a la primera part van encarrilar el duel amb 4 gols. Marc Calvache de penal, Pau Muñoz, Pablo Torres de falta directa i Nico Torres van ser els autors dels gols a la primera part aprofitant errors en defensa de l’equip gallec.

A la represa, el Lubiáns va intentar posar la por al cos marcant el primer gol de la seva història a l’OK Plata, però no van saber aprofitar les ocasions i el Tordera va seguir eixamplant distàncies en el marcador. Eric Elias i de nou Pau Muñoz i Pablo Torres aconseguien el definitiu 7 a 1. L’entrenador del Tordera, Sergio Alonso, valorava l’enfrontament.

Sergio Alonso Lubians

Molts jugadors joves s’estrenaven en aquesta categoria i van signar una actuació excel·lent per agafar confiança, experiència i dormir tota la setmana líders. De fet, cal destacar el gran partit que va fer el torderenc Pau Muñoz. Tal com apuntava al final del duel, va ser el debut esperat per qualsevol jugador format a la base del club.

Pau Muñoz

L’equip es va estrenar amb nota al Parroquial i el proper dissabte afronta la primera jornada a domicili contra el Sant Feliu.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.